Chat with us, powered by LiveChat

Køb pakke - alle priser er inkl. moms

3 måneders annonce - uden forpligtelser, registreret liggetid eller bindende aftaler. Halv pris indtil 1/4: Nu:

Her får du muligheden for at lave både beregninger og præsentationer af din bolig, og efterfølgende lægge den ud på vores boligside i 3 måneder. En god løsning hvis du forventer en normal liggetid på 2-4 måneder. Du sparer ca. 20% på den almindelige 1 måneds pris på Kr. 378,- Men nu til halv pris: Kr. 448,-

  • 448 DKK
Vælg pakke

Den store tryghedspakke til boligsælgere inkl. både købsaftale, skødeskrivning og indhentning af dokumenter.

Hvis du ønsker den trygge, professionelle og nemme løsning, hvor vores samarbejdspartner leverer en komplet løsning, inkl. købsaftale, refusionsopgørelse, indhentning af dokumenter og skødeskrivning. De offentlige afgifter er dog ikke inkluderet. Den bedste måde at komme godt igennem et boligsalg til en fast lav pris.

  • 8.995 DKK
Vælg pakke

Professionel luksus fotopakke med 20 HD billeder, mastefotos, livsstilsbilleder og plantegning

Den store fotopakke, men til en lille pris, hvor der kommer en fotograf forbi og bagefter bearbejder billederne så de bliver helt optimale til at præsentere de bedste sider af din ejendom.

  • 1.795 DKK
Vælg pakke

1 måneds annonce - uden forpligtelser, registreret liggetid eller bindende aftaler. Halv pris indtil 1/4. Nu

Her får du muligheden for at lave både beregninger og præsentationer af din bolig, og efterfølgende lægge den ud på vores boligside i en hel måned. Lige nu for kun Kr. 189,- (Normal pris Kr. 378,-)

  • 189 DKK
Vælg pakke