Hvem og hvordan - Sælg din bolig selv med størst muligt udbytte - Handel udenom mægler, uden liggetid og uden forpligtel...

Hvem og hvordan

Hvem og hvordan

Lidt om hvem vi er og hvad vi gør

Et traditionelt boligsalg er ofte ensbetydende med en lang proces med mange beslutninger

Først skal du finde den rette mægler; ham eller hende, som både forstår dig som sælger og som kan lave den bedste handel.
Derefter skal du vælge en markedsføringspakke, som gør din bolig lækker og synlig for potentielle købere, du skal lave de nødvendige dokumenter såsom tilstandsrapport, en fotograf kommer på besøg for at tage de flotte billeder (ej forglemme, at du lige skal rydde op), du skal være klar til fremvisninger (og rydde op igen..) og meget mere.
Det hele samler sig til en luksuspakke, hvor mægleren hjælper dig med at sælge din bolig.

Men det har sin pris...

For der findes en anden måde til dig, som ikke søger luksuspakken, som gerne vil have mere ud af dit boligsalg selv, eller hvor du nemmere, billigere og uforpligtende kan blive din egen ejendomsmægler og sælge din bolig uden at få registreret liggetid.
Du bestemmer selv, hvornår potentielle købere kan få fremvisning (måske samle dem til én dag for at begrænse hovedrengøringen..), og alle de nødvendige dokumenter kan du få lavet efter du har fundet en køber.
 

Med fribolighandel.dk kan du blive din egen ejendomsmægler.
Både med at beregne værdien af din bolig, du kan nemt oprette en komplet boligpræsentation og vi har vores tryghedspakke og fotopakke, som hjælper med tryghed, hvis man ikke vil gøre det hele selv.
Du kontrollerer processen og bestemmer præmisserne for blandt andet fremvisninger og markedsføring. Og så hjælper vi dig med at vise din bolig frem landsdækkende på en boligplatform, hvor købere også kan finde de boliger, de ikke kan finde alle andre steder.
Se mere om vores professionelle tillægsprodukter som købsaftaler, skødeskrivning, fotopakker osv. HER

 

Men hvordan gør jeg så - helt enkelt? 

1. Beregn selv din boligs markedpris
Vi har skabt prisrobotten Robert, som er fordret med alle de nyeste tal fra boligmarkedet. Han kan hjælpe dig med at finde markedsprisen. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle ham lidt om din bolig. Vi har lavet en guide om, hvordan du bedst kan bruge Robert til udregning af din boligs markedspris. Læs gerne guiden på forsiden over prisberegneren.

2. Lav en salgsopstilling
Når du har beregnet din boligs markedspris, kan du lave en salgsopstilling.
Her kan du fortælle interesserede købere mere om din bolig, tilføje billeder og plantegning, oplyse om ejendomsskat og meget mere. Du kan få forhåndsvist din annonce inden offentliggørelse.
Du kan selv vælge at tage billeder af din bolig eller købe vores fotopakke, hvor en professionel fotograf kommer ud og tager billeder som viser din bolig bedst frem.

3. Opret din egen professionelle boligannonce
Når du har lavet din salgsopstilling, kan du oprette den som annonce på fribolighandel.dk. Det er billigt, der kommer ikke noget ekstra salær og vi registrerer ikke liggetid. Du bestemmer selv rammerne og hastigheden for dit boligsalg.
Vi udvælger løbende boliger til potentiel ekstra markedsføring. Ved at sige ja kan din bolig blive mere synlig for endnu flere interesserede købere.

4. Få kontakt til potentielle købere
På fribolighandel.dk kan interesserede købere finde din bolig og tage kontakt direkte til dig, så du kan besvare deres spørgsmål direkte, lære dem at kende og omvendt.
Fordi du kender din bolig bedst.
Tryghed for alle parter.

Brug for support eller rådgivning?

Kontakt FriBolighandel i dag